Ünye Rotary’den Madde Bağımlılığı, Siber Zorbalık ve Dijital Bağımlılık Semineri

Ünye Rotary Kulübü  16 Aralık Cuma günü, Ünye Maden firmasında yaklaşık 200 personelin katıldığı farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. 2 ayrı seans olarak gerçekleşen etkinlikte; madde bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital bağımlılık konularında Ünye İlçe ve Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndan komutanlar ve Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Ali Coşkun ile birlikte Psikiyatri Uzmanı Dr. Kamuran Karakülah hocalar eğitim ve sunumlar verdiler. Konuşmacılar toplumumuz için ciddi sorun teşkil eden bu konularda  bilgi verirken yapılabilecekleri aktardılar.