Rotary Afet Farkındalığı Yaratmaya Devam Ediyor

Ankara Emek Rotary Kulübü afet farkındalık bilincinin gelişmesi için farkındalık eğitimi düzenledi.

Rotary 2430.Bölge Federasyonu bu yıl  Afetlere hazır bir ülke hayaliyle AFAD ile işbirliği yaparak ;afetler konusunda farkındalık yaratmak amacıyla AFAD Eğitim Merkezinde gönüllü rotaryenlerin  bölgelerinde eğitim verebilmeleri için Afet Farkındalık Eğitici Sertifikası almalarını sağlamıştı.

2430.Bölge Federasyonu adına  Ankara Emek Rotary Kulübü ;22.12.2022 tarihinde Üreğil Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde ,118 katılımcı ile farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitim, kulüp adına bu eğitimi alan Ahmet Hamdi Türüdü tarafından gerçekleştirildi.

Ankara Emek Rotary Kulübü eğitmeni Ahmet Hamdi Türüdü ,deprem ve diğer afetlerin hayatımızın bir parçası olduğunu unutmadan farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bu eğitimlerin, toplumun her kesimine ulaşması için devam edeceğini ifade etti.