Dokuz Eylül Rotary Kulübü Ebeveyn Akademi Başarıyla Tamamlandı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Toplumsal Cinsiyet ve Çocuk Hakları Komitesi ile Toplum Sağlığı ve Eğitim Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği; Toplum Birliği Okulları öğrenci velilerine yönelik çocuk istismarını önlemek için ebeveynlerin bilinçlendirilmesini hedefleyen “Ebeveyn Farkındalık Eğitimi” Programının Katılım Sertifikası Töreni 28 Aralık 2022 tarihinde yapıldı, Katılımcılara eğitim ile ilgili kitap setleri de hediye edildi.

26 Ekim tarihinde başlayan ve 21 Aralık tarihine kadar her çarşamba 2 seans halinde sürdürülen programa Kocatepe Lütfiye  Dönmez ilkokulu velilerinden 50 veli katıldı.