Altın İğne Projesi Katılımcıları Sertifikalarını Aldı

4 Ağustos 2032 tarihnde  İzmir’deki Rotary kulüp başkanları, bölge görevlileri Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile buluştular. Çok yararlı oldu, yeni işbirlikleri imkanları doğdu.

Aynı gün Başkan Tunç Soyer ile birlikte, kadınların işgücü piyasasına katılımlarını desteklemek ve kentteki kadın istihdamını artırmak amacıyla Dokuz Eylül Rotary Kulübü ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği işbirliği ile yürütülen Altın İğne projesi sertifika törenine ve “Adettendir Üretiyoruz” projesi kapsamında ped üretimi, sağlık, sosyal, ekoloji gibi başlıkları içeren atölyelerin tanıtım etkinliğine katılım sağlandı.

Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim döneminde başlayan Altın İğne projesi büyüyerek devam ediyor. Başkan Tunç Soyer, “Kimileri için bu hikaye küçük olabilir ama bu hikayede bir imza var. Bir başarı hikayesi var. Bir emeğin ürünü var. Ortak paydada buluşma var. Bize bütün bu yapılan işler gösteriyor ki ele ele verirsek, dayanışma içerisinde olursak büyük işler başarabiliriz” dedi.